Voorwaarden en FAQ

Hier vind u de voorwaarden van gebruiktesportartikelen.com en gebruikteartikelen.com; Onderstaand GSA genoemd.

 

Artikelen

– Type-, druk- en prijsfouten voorbehouden.

-Alle producten zijn nieuw, tenzij anders vermeld

– Sommige beelden kunnen afwijken van het origineel.

 

Betaalmethodes; Bij GSA kunt u betalen met:

-IDeal

-Bankoverschrijving vooraf

 

Hoe te bestellen?

Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop. De bestelling is echter pas voltooid na betaling. Een overeenkomst echter komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door GSA. GSA is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt GSA dit zsm. en binnen 10 werkdagen mee na ontvangst van de bestelling.

Hoe geschiedt de verzending? Verzending gaat via DHL, Kiala of PostNL en bestellingen worden standaard thuis afgeleverd. U kunt er ook voor kiezen om bestellingen zelf op te halen op afspraak. Mail dan voor een afspraak naar info@gebruiktesportartikelen.com.

 

Hoe werkt retourneren?

Problemen bij ontvangst

Controleer direct na ontvangst van het artikel of de juiste en complete artikelen geleverd zijn in de staat zoals aangegeven op de website. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact op te nemen om dit te melden.

Retourrecht

Na aanschaf heeft u standaard 14 dagen bedenktijd tenzij anders vermeld. Dit geld bijvoorbeeld niet voor producten die aan waardevermindering onderhevig zijn (zoals wintersportartikelen die buiten het laagseizoen worden gekocht). De bedenktijd verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde het laatst bestelde artikel fysiek in bezit krijgt. Na retour van het product heeft u recht op geld terug. De verzendkosten bij retour zijn echter voor de koper.

Retourvoorwaarden

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat gebruiktesportartikelen.com niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourartikelen. Vraag daarom bij uw pakketbezorger altijd om een traceercode en bewaar deze goed. Bij beschadiging of verlies van een product wordt de waardevermindering in rekening gebracht bij de koper en worden deze verrekend met het terug te storten bedrag. Het bedrag wordt pas teruggestort wanneer het product ontvangen en nagekeken is door gebruiktesportartikelen.com

Retourprocedure

Wil je je bestelling retourneren? Dan is het volgende van belang:

• Stuur een mail naar info@gebruiktesportartikelen.com met daarin de artikelen die u wilt retourneren. U mag een artikel zonder opgaaf van reden retourneren. Echter, wij waarderen het wanneer u aangeeft in de mail waarom u een artikel retourneert

• Voeg altijd een kopie van het aankoopbewijs bij het pakket.

• Stuur het artikel retour naar het adres dat in de mail staat die u terug krijgt.

• Bewaar de traceercode, die je ontvangt van de pakketbezorger goed.

 

Uitzonderingen op retourrecht

Enkele artikelen kunnen niet teruggestuurd worden, hieronder vallen onder andere:

  • nieuwe producten die uit de seal zijn gehaald of gebruikt zijn
  • (digitale) mediadragers, zoals Boeken, DVD’s, Games etc.
  • artikelen die aan waardevermindering onderhevig zijn, zoals wintersportartikelen die buiten het laagseizoen worden gekocht
  • Hygiëneproducten en persoonlijke verzorgingsproducten
  • artikelen waarop dit specifiek staat vermeld op de website

Prijzen en Garantie

  • Alle voorwaarden van GSA gelden zowel voor gebruiktesportartikelen.com en gebruikteartikelen.com.
  • Op alle producten van GSA zit 3 maanden garantie, tenzij anders vermeld. Wanneer sprake is van excessief of verkeerd gebruik kan een garantieclaim worden geweigerd.
  • Alle genoemde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW. Alle prijzen en aanbiedingen van GSA zijn vrijblijvend en GSA behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

 

Informatie over Afhalen

 

Alleen op afspraak:

Afhalen kan alleen op afspraak en binnen een week na uw bestelling. U spreekt via de mail een datum en tijd af en kunt gratis uw bestelling afhalen.

 

Ben u verhinderd?

Dat kan, standaard kunt u binnen een tijdsbereik van 30 minuten na uw geboekte tijd de bestelling afhalen. Boekt u bijvoorbeeld om 1 uur, dan kunt u tussen 1 uur en half 2 uw bestelling afhalen.  Wij vragen u echter om zoveel mogelijk op tijd te komen. Mocht u echter nog later (willen) komen, bel dan met 06-26858299 om te vragen of dit mogelijk is.

Ziet u af van het product?

Indien u het product afhaalt heeft u de mogelijkheid het product te bekijken. Is het product eigenlijk niet wat u zocht of had verwacht, dan kunt u ter plekke alsnog beslissen dat u van de koop afziet. Wij boeken dan het betaalde bedrag min de gemaakte kosten naar uw rekening terug.

 

14 dagen bedenktijd?

Aangezien er bij afhalen geen sprake is van een koop op afstand, vervalt ook de 14 dagen bedenktijd die u anders zou hebben. De regels bij een eventueel garantieverzoek blijven echter hetzelfde.